[contact-form-7 404 "Не знайдено"]

Харчова промисловість

Міжнародний стандарт IFS заснований на принципах НАССР та ISO 9001 і орієнтований на забезпечення безпеки харчової продукції при її виготовленні та упаковці. Він є спільною розробкою Товариства німецької роздрібної торгівлі (HDE) та Федерації підприємств торгівлі та дистрибуції Франції (FCD) і служить інструментом, за допомогою якого торгові мережі проводять оцінку своїх постачальників.

Даний стандарт контролює хімічне, мікробіологічне, радіаційне забруднення і механічне засмічення практично всіх видів сільгосппродукції тваринного і рослинного походження протягом повного циклу виробництва.

HACCP представляет собой систему идентификации, оценки и контроля опасных факторов всей производственной цепочки пищевых продуктов – начиная от приемки сырья и заканчивая реализацией конечному потребителю.

Стандарт ISO 22000 охоплює всі етапи виробництва харчових продуктів – починаючи від контролю якості сировини і закінчуючи матеріалом упаковки, а також умови транспортування, зберігання та реалізації готової продукції.